Fietsstoel-merken

Gevestigde merken en mooie alternatieven

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Bobike Go achterzitje bagagedrager

29 aug. 2019
“Mooie kleur, mintgroen. Makkelijk te bevestigen met een draaiknop zet je hem vast op de bagagedrager. Eerdere reviews gelezen die aangaven dat de bandjes vd voetsteunen lastig te bevestigen of los te maken waren, maar ik ervaar dit niet zo. Bandjes zijn eenvoudig te bevestigen. Gordel werkt verder ook prima. Mijn zoontje zit graag achterop. ”
Bobike Go achterzitje bagagedrager

Thule Yepp Junior Budget achterzitje

11 jul. 2019
“Stoeltje aangeschaft voor op vakantie. Oudste kan nog niet ver fietsen en we wilden toch graag een eindje weg. Oudste is er erg blij mee, kan er langere tijd prima op zitten. Heb wel voor de zekerheid ook de Yeppie Feet op de fiets gemonteerd om te voorkomen dat de voetjes tussen de spaken kunnen komen. Dikke tip: koop de zilveren versie, die wordt niet heet in de zon. Mijn eigen zadel was na een tijdje in de zon niet om aan te raken, het zilveren kinderzitje was maar een beetje warm. Montage was echt super Makkelijk met de meegeleverde inbussleutel. Heb geen eigen gereedschap hoeven gebruiken. Kan iedereen dit stoeltje aanraden.”
Thule Yepp Junior Budget achterzitje

Bobike Go achterzitje zadelbuis

21 mei 2019
“Wij hebben het naast de "standaard" Bobike fietsstoeltje voor achter nu de Bobike Go. Volgens mij is ene verschil dat de Go met zadelpen tot een wat lichter gewicht gebruikt mag worden. Daarnaast is het verstellen van de bandjes iets meer werk doordat je deze echt moet verstellen in plaats van losser en strakker trekken. De stoel was gemakkelijk te monteren op de zadelpen. Het is een robuust stoeltje waar ik mijn kindje veilig in zet. Voeten kunnen niet tussen de spaken door dit model. Ik vond de beschikbare kleuren mooi en stijlvol. ”
Bobike Go achterzitje zadelbuis